26/525-620

KOMPLEX INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSEK SEGÍTIK ELŐ A GÁLFI BÉLA GYÓGYÍTÓ ÉS REHABILITÁCIÓS KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. BETEGEINEK EGÉSZSÉGÜGYI VÉDELMÉT

A Gálfi Béla Nonprofit Kft. a VEKOP-6.3.5-17-2017-00009 azonosító számú támogatási kérelem alapján 112.241.106 Ft vissza nem térintendő támogatásban részesült:

Kórházi kórtermekben, vizsgálókban és kezelőkben -ventilátoros elszívással működő, DBD plazma antimikrobiális hatásán alapuló- légfertőtlenítő berendezések (84 db) beszerzése és felszerelése.

Kézhigiéniás megfelelőség (compliance) fejlesztésére (alkoholos fertőtlenítő-, ágyvégi adagoló- és zsebpalack tartó berendezések beszerzése, és az összetett kézhigiéniás gyakorlatot támogató rendszer kiépítése).

Felületi dekontaminációt támogató rendszer bevezetésére, ami elősegíti az intézmény számára, hogy a kritikus felületek tisztításához, fertőtlenítéséhez kapcsolódó ellenőrzések hatékonyan elvégezhetőek legyenek.

A projekt kezdete: 2018.06.01

A projekt fizikai befejezésének tervezett időpontja: 2019.05.31

PROJEKTADATOK:

Projekt címe: A „Betegbiztonság növelését célzó komplex infrastrukturális fejlesztések az egészségügyi ellátórendszerben”

Vissza nem térítendő támogatás összege: 112.241.106 Ft (100%-os támogatás intenzitás)

Azonosító szám: VEKOP-6.3.5-17

Intézményünk a jövőben is részt kíván venni minden olyan fejlesztési pályázaton, ami hozzájárul a betegellátási- és szociális ellátó tevékenységünk egészségügyi biztonságának növeléséhez, feladataink hatékony ellátásához.

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió (Európai Strukturális és Beruházási Alapok) támogatását!

Galéria megtekinthető a projekt előtti állapotról itt,
a megvalósításról pedig itt